Ana Domančić i Srđan BulatAna Domančić u zvanju je redovnog profesora na Umjetničkoj akademiji u Splitu, profesorica je flaute i predstojnica Odsjeka za puhače te je autorica visokoškolskog udžbenika Dahom do flaute. Rođena je u Hvaru, a klasičnu gimnaziju i glazbenu školu (B. Bulovan) završila je u Splitu. Na Muzičkoj akademiji u Zagrebu diplomirala je u klasi Tinke Muradori. Od 1997. godine predaje flautu na Visokoj školi za glazbenu umjetnost u Lovranu, a od 1998. na Umjetničkoj akademiji u Splitu. U njenoj je klasi diplomiralo preko trideset studenata koji aktivno djeluju kao solisti i profesori. Redovito nastupa kao solistica u raznim komornim sastavima u Hrvatskoj, Alžiru, Italiji, Francuskoj, Grčkoj, Velikoj Britaniji,  Švicarskoj i SAD-u.Srđan Bulat nagrađivani je klasični gitarist iz Splita.

Jedan je od najuspješnijih klasičnih gitarista nove generacije. Osvajao je glavne nagrade na gotovo svim najprestižnijim svjetskim natjecanjima za klasičnu gitaru, među kojim su i „Francisco Tarrega” u Benicassimu, „JulianArcas” u Almeriji, „MichelePittaluga” u Alessandriji, „Alhambra’ u Valenciji, „Gredos San Diego” u Madridu, „London International GuitarCompetition” u Londonu i „FernandoSor” u Rimu. Osim toga, osvojio je i niz posebnih nagrada za najbolju interpretaciju španjolske glazbe koja zauzima značaj dio njegovog repertoara.

U srpnju 2014. godine magistrirao je s pohvalama na Royal Academyof Music u Londonu. jedini je međunarodni student u svojoj generaciji koji je dobio prestižnu stipendiju ABRSM.

U rujnu 2015. godine završio je poslijediplomski specijalistički studij na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a u svom je specijalističkom radu analizirao, djela suvremenih hrvatskih skladatelja za klasičnu gitaru.

Održao je brojne recitale širom svijeta (London, Pariz, Rim, Madrid, Oslo, Kopenhagen, Helsinki, New York, Chicago, Toronto), i snimio dva solistička albuma – prvi za RTVE (Španjolska radio-televizija) i drugi, objavljen u rujnu 2012., za prestižnu izdavačku kuću Naxos.