The Real Deal BrazilRDB sekstet njeguje brazilsku glazbenu tradiciju sviranja po kućama pa tako vokalisti na nastupu sjede za stolom s bocom vina i u neobaveznoj konverzaciji, često s elementima humora i na granici s teatralnim, svoju publiku upoznaju s kompozicijama i njihovim sadržajima. Bend je ostvario mnoge zapažene klupske nastupe, a reakcije publike na zaraznu brazilsku glazbu uvijek su sjajne.

Članovi su RDB seksteta:
Kristijan Beluhan, naš istaknuti tenor, član ansambla HNK-a i kultnog banda Mayales s kojima je snimio legendarnu kompoziciju Od ljubavi. Kiki već godinama ne skriva ljubav prema bossa novi i sambi – njegov je baršunasti tenor kao stvoren za brazilske melodije i ritmove.

Drugi vokal, i svojevrsni bilingualni MC, naš je poznati glumac Tvrtko Jurić koji je srednju školu pohađao u Rio de Janeiru te je veliki entuzijast i znalac brazilske glazbe i kulture.
 
U bendu je još gitaristički ekspert za brazilsku glazbu Joe Pandur, talentirani mladi kontrabasist Zvonimir Šestak, vrsni jazz klavirist Nikola Šantek te legendarni bubnjarski mag Krunoslav Levačić.

Kristijan Beluhan – vokal
Tvrtko Jurić – vokal
Joe Pandur- gitara
Nikola Šantek – klavijature
Zvonimir Šestak – kontrabas
Kruno Levačić – bubnjevi